sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kisoihin!

Moi! Meille kuuluu hyvää. Chili on kaivanut jostain hirveen määrän treenimotivaatiota ja saatiin paikka rally-toko kisoihin! Jännittää ihan hirveesti! Meillä voi mennä joko tosi hyvin, tai sitten aivan sairaan huonosti ja meidät hyllytetään.
Nätti<3
  Viime ohjatuissa treeneissä tehtiin ensin vatitreeniä ja se meni meidän osalta hirmu hyvin! Chili laittoi tassut vadille käskystä ja keskittyi hirmu hienosti! Sen jälkeen pitikin tehdä rataa ja Chili otti ihan kaikesta häiriötä:(.  Kotona se on treenannut tosi hyvin! Oon kuitenin huomannut Chilissä viimeaikoina pientä väsymistä eikä se leiki niin paljoa kun normaalisti, joten annan sille pari vapaapäivää ennen kisoja.
 Tänään käytiin pellolla ja treenailtiin siellä myös vähän. Eilen tehtiin illalla hakua ja vaikea edes uskoa, että oma koira pystyy niin upeaan juttuun ja vieläpä rakastaa tehdä sitä.
 Niinkuin kuvista tarkkasilmäiset huomaavat, Chilin karvatupentulehduksen takia kaljuksi ajeltu läntti on vihdoin alkanut kasvaa karvaa! Ja turvotusta ei ole enää ollenkaan:D Nyt herralla on taas siro kuono jota kelpaa esitellä<3

Kiitos kun luit postauksen!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti