sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Koiramessut 2017

Meidän messariviikonloppu starttasi jo torstaina harjoitusten muodossa. Oltiin katsomassa agilitynäytöksen harjoituksia ja yritin kuvata, mutta minun kuvaustaidot ja objektiivi eivät riittäneet nopeiden koirien huonossa valossa kuvaamiseen. Kuvituksena tällä kertaa siis lenkeiltä viimeaikoina ottamiani kuvia. Meidän omat houkutusten highway treenit sujuivat hyvin.




Perjantaina pidimme välipäivän messarista ja pesin Chilin. Lauantaina menimme messukeskukseen kymmenen aikaan ja lähes heti vietyäni Chilin esiintyjille ilmaiseen koiraparkkiin, lähdin auttamaan agilityesteiden kantamisesa pääareenalle. Agilitynäytöksen jälkeen olikin jo aika alkaa valmistautumaan houkutusten highwayta varten. Käytin Chilin ulkoilualueella ja menimme tapahtumakehän luokse odottamaan näytöksen alkua. Meidän joukkueella meni hyvin vaikkakin hävisimme meitä vastaan olleelle joukkueelle. Houkutus onkin vain näytös jonka tarkoituksena on olla hauska.



Lounaan jälkeen päästiin vihdoin shoppailemaan! Se se vasta houkutusten highway onkin, olla ostamatta koko messukeskusta tyhjäksi. Koirat päsivät käymään hauhaun hauskassa pallomeressä ja Chili hyppäsikin sinne kauhealla tiikeriloikalla niin että pallot lensivät. Harmillisesti pallojen sekaan oli jotkut koirat pissanneet, joten Chili ei innostunut lelujen etsinnästä siellä. Mukaan tarttui hhc:lta kolme pehmolelua ja iso karkkikepin mallinen luu koirille joululahjaksi. Yhteishintaa näillä oli vain 15€. Lisäksi tuli osteltua berralta geelipallo grippikahvalla ja pojille griphihnat sekä D&C:ltä viisi luuta.



Sunnuntaina agilitynäytös oli jo kymmeneltä joten olimme jo yhdeksältä messarissa. Agilitynäytöksen jälkeen menin katselemaan russelikehää, hamstraamaan kunnon läjän näytteitä ja lopuksi ennen houkutusta menin ihailemaan tibbekehän laidalle. Sunnuntaina voitimme houkutuksen ja saimme ruhtinaalliset ruusukkeet ja isot pehmolelut koirille. Chili oli tohkeissaan saamastaan lelusta. Otettiin yhteensä yli tunti kuvia voittojoukkueesta. Olin ihan puhki kun lähdin vielä kerran kiertelemään väkijoukossa varmasti minuakin väsyneempi Chili matkassa. Koska äiti oli mukana sunnuntaina osti hän koirille uudet ihanat vet-bed karva-alustat. Lisäksi pakotin äidin vielä hamstraamaan kaikki näytteet minkä jälkeen meillä oli enemmän näytteitä kun jaksettiin kantaa. Itse ostin vielä uudenlaisia herkkuja chilille kokeiluun ja samanlaiset pehmolelut koirille joululahjaksi. Ostettiin vielä vähän lisää luita ja dentalife paketteja ennen kotiinlähtöä. Oli super ihanaa nähdä niin paljon tuttuja jotka jaksoivat tulla kaikessa hälinässä moikkaamaan. Pahoittelut jos en nyt joulukiireiltäni ehdi paljon postailemaan, mutta Joulun jälkeen minulla on paljon postausideoita toteutettavana. Luvassa on postauksia mm. koiran närästyksestä ja kilpailemisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti