tiistai 27. joulukuuta 2016

Joululahjoja ja tavoitteita

Moikka! Tänään kerron teille hieman ensivuoden tavotteista ja pienimuotoista joululahjojen esittelyäkin on luvassa. Alotetaan meidän huikeilla tavotteilla:D Kuvituksena on jotain vanhoja kuvia tältä vuodelta.
 Käydään tavoitteet läpi lajeittain:
Agility: Chilin kanssa kehitytään agilityssä kokoajan. Tammikuu meillä on taukoa ohjatuista aksatreeneistä. Chilin pitäisi saada kontaktit kuntoon taas, ne oli ennen saikkua melko hyvällä mallilla, mutta treeneissä on ilmennyt jännitystä niihin liittyen. Keinu oli melkein valmis mutta pitää katsoa mitä takapakit on saanut aikaan. Ensin kuitenkin pitää saada puomi ja a taas varmaksi. Tuskin kuitenkaan kilpakentille ollaan menossa edelleenkään. Muutamissa mölleissä voitaisiin pyörähtää. Luulen että saadaan kepit hienoon kuntoon ensivuoden aikana! Nekin oli jo niin kivalla mallilla ennen saikkua.
  Nemon kanssa agilyn tavoitteet jää sen tasolle, että tarkoitus on pitää hauskaa. Toki senkin kanssa olisi kiva a ja puomi saada kuntoon. Ainakin on-offit se jo hallitsee!
 Rally-toko: Tähän lajiin mulla on paljon odotuksia Chilin kanssa! Heti ensimmäiset rally epikset, jotka vastaan tulee niin me mennään! Heti kun ollaan saatu mölleistä hyväksytty tulos niin virallisiin! Mä ootan niin paljon että päästäisiin virallisiin. Tavoitteena tälle vuodelle on saada rtk 1! Luulen että siinä on meille hetkeksi tavoitetta, kun kummatkin jännitetään kisoja. Muuten tavotteena on saada avo luokka kuntoon pilkunviilauksia myöten! Ja miksipä ei voittajankin treenaamista jo alottaisi?

Haku: Chilin lempilaji<3 Meillä on nyt super treeniporukka, ja tavotteena on treenata porukassa viikottain! Chilistä tulee aivan varmasti taitavampi käyttämään nenäänsä ja entistä varmempi erilaisissa maastoissa. Ilmasussakin on varaa vielä kehittyä. Haukku saisi olla kovempaa, alkaa nopeammin ja kestoa pidennetään.
 Muita tavotteita: Chili saisi alkaa palkkaantumaan muillakin leluilla kuin pallolla, sillä osteopaatti kehotti vähentämään palloleikkejä. Lisäksi jännitystä vieraissa paikoissa pitäisi vähän saada kuriin ja Chilin stressaantuneisuutta ylipäätään. Vauhdin kanssa selkeitä tavotteita ei oikeastaan edes ole.
 
Parhaat joululahjat<3 Eipä niistä paljoa mitään kerrottavaa ole. Kuva kertoo...

Chili ja mä saatiin tuommoinen ikean putki. En oikeen keksinyt sille mitään käyttöä, kun ei sitä viitsi ulos kuraan treeniin viedä, ja onhan se vähän pienikin. Chili siis päätti mennä nukkumaan sinne. Noh nyt se on mutkalla mun huoneessa ja Chili tykkää nukkua siinä, katsotaan viitsinkö jättää sitä tohon:D Saatiin myös noita merkkejä joita toivottiinkin. Niillä voi treenata todella paljon kaikenlaista mutta eniten tarviin niitä rallyn treenaamiseen.

Kiitos kun jaksoit lukea postauksen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti