keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Treeniä ja hampaat kunnossa!

Käytiin torstaina 29.12 treenaamassa jalkkiskentällä rallailua ja vähän merkinkiertoa. Tein sinne ihan vain kuuden kyltin alo radan jossa oli seuraavat kyltit: Askel oikealle, spiraaali oikealle, istumisesta juosten, normaali vauhti, vasen täyskäännös ja istu, 1 askel istu, 2 askelta istu ja 3 askelta istu. Chilillä ei ollut kovin paljoa virtaa siihen nähden että takana on saikkua ja se väsyi aika nopeasti. Kylteissä ei itsessään mitään ihmeellistä ollut, mutta seuruu oli vähän hidasta ja esim. oikealle käännyttäessä Chili jäi vähän jälkeen. En saanut sitä innostumaan kunnolla edes lelulla joten päätin jättää treenin vain iloiseen suoritukseen.
Kiersiköhän se sen oikeesti edes? Riittääkö tokokokeessa että pelkkä takapää kiertää merkin?:D

"Hei mamma kato mä maistoin merkkii!!"
Otin lämmittelyksi merkinkiertoa, sivulle tuloa ja seuruupätkää. Ollaan saatu vähän täsmällisyyttä chilin tekemiseen, eli sen sivulletulo ei ole enään ihan niin hujanhajan:D Toki se on vieläkin vähän epävarma. Sivulle tuloa takaakiertäen olisi vielä treenattava. En oo varma pitäisikö siihen yhdistää käsky vai ei.. Nää on just niitä hetkiä joihin kaipaisin kouluttajan mielipidettä ja apua. Meidän "seuran" rally treenit on vaan just keskiviikkosin jolloin mulla on tallitöitä:(

Lisää kuvateksti

Ulvoo??
Illalla lähdettiin Chilin jälkitarkastukseen ja kaikki suussa OLI (siitä lisää ensi postauksessa) hyvin. Kaikki tikit eivät olleet vielä sulaneet mutta ne sulavat aikanaan ja saatiin lupa taas kovaan ruokaan ja hurjiin leikkeihin. Loppuillan ja seuraavan päivän Chili keskittykin nauttimaan sen uusista leluista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti